Uitslag – Energy Award 2010!

Energy Award voor duurzame online initiatieven
 
1 December 2010 – Energy Award is een initiatief van Lectric Groep om bedrijven, online businesses en initiatieven met een passie voor duurzaamheid en energiebesparing in het daglicht te zetten. In Nederland wordt het begrip duurzaamheid steeds belangrijker. Er zijn namelijk steeds meer mensen die zich richten op duurzaamheid en milieuvriendelijk werken en leven. Gelukkig zijn er ook steeds meer energieleveranciers die zich inzetten in de ontwikkeling van duurzame energie. Om dit te stimuleren belonen wij jaarlijks de meest opvallende initiatieven met de Energy Award.

Vier categorieën in duurzaamheid
De Energy Award 2010 verkiezing heeft in de afgelopen vijf maanden veel positieve reacties ontvangen en er is flink gestemd. In de laatste weken hebben hebben de duurzame initiatieven veel van posities gewisseld en is het tot het laatste moment voor ieder initiatief zelfs mogelijk geweest om te winnen! De stemmen voor de Energy Award zijn geteld en de uitslag is bekend! Er kan dus niet meer gestemd worden.

De volgende 4 categorieën hebben meegedaan:
1.       Weblogs
2.       Initiatieven
3.       Vergelijkingsites
4.       Webshops
 
De vakjury en de bezoekers van www.energyaward2010.nl hebben gezamenlijk bepaald welk initiatief recht heeft op de Energy Award 2010. Hierbij is onder andere gekeken naar de ‘groene’ uitstraling, gebruiksvriendelijkheid, hoeveel relevante duurzame/groene informatie de website bevat en het aantal jaren dat de website actief is.
 
De uitslag
De winnaars van de Energy Award 2010 in de verschillende categorieën zijn geworden:

1)      Weblogs - Duurzaamheidskompas.nl
2)      Initiatieven - Llink.nl
3)      Vergelijkingsites - Energieverbruiker.nl
4)      Webshops - Ecogoodies.nl

Wij willen alle initiatieven bedanken voor de inzet en wij feliciteren de winnaars van de Energy Award 2010!

 

Met vriendelijke groet,
Energy Award Team

Geplaatst: december 1, 2010

Tussenstand Energy Award 2010!

Er zijn nog 4 dagen te gaan dat er gestemd kan worden voor de Energy Award 2010! Dus roep uw vrienden, familie en zakenpartners op om hun laatste stem uit te brengen op uw bedrijf en of website.

Zoals jullie weten is de Energy Award 2010 verkiezing al enige tijd aan de gang en willen wij bij deze de volgende tussenstand alvast bekend gaan maken.

De koplopers voor de Energy Award 2010 in de verschillende categorieën zijn momenteel:

1) Weblogs
Duurzaamheidskompas.nl (33%, met 190 Stemmen)
Hetkanwel.nl (30%, met 170 Stemmen)

2) Initiatieven
Llink.nl (41%, 13 Stemmen)
Clubvan100.RVU.nl (19%, 6 Stemmen)

3) Vergelijkingsites
Gaslicht.com (42%, 8 Stemmen)
Energieverbruiker.nl (32%, 6 Stemmen)

4) Webshops
Bespaarbazaar.nl (71%, 75 Stemmen)
Ecogoodies.nl (15%, 16 Stemmen)

Staat uw bedrijf en/of website niet op plaats 1? Dan is dit het moment om nog snel wat stemmen voor uw bedrijf te scoren want over 4 dagen is het aan de vakjury om te bepalen welk bedrijf uiteindelijk de Energy Award 2010 zal winnen!

De winnaar van de Energy Award wordt op 1 december 2010 bekend gemaakt!
Check dus regelmatig het laatste nieuws op: www.energyaward2010.nl

Geplaatst: september 27, 2010

Tussenstand Energy Award 2010

Tot nu toe zijn er al flink wat stemmen binnengekomen. Lees meer »

Geplaatst: september 3, 2010

Energy Award voor duurzame online initiatieven

Zaltbommel, 3 September 2010 – De Energy Award is een initiatief om duurzame bedrijven, online business en initiatieven in het daglicht te zetten. Duurzaamheid wordt steeds belangrijker en gaat steeds meer leven bij de Nederlandse bevolking. Daarom wordt dit jaar de Energy Award uitgereikt in 4 categorieën. Initiatiefnemer van de Energy Award, Lectric Groep, maakt 1 december de winnaar bekend. Lees meer »

Geplaatst: september 3, 2010

De website Energy Award 2010 is live!

Eindelijk is het zover! De website Energy Award is live! Energy Award is een initiatief om bedrijven, online businesses en initiatieven met een passie voor duurzaamheid en energiebesparing in het daglicht te zetten! Lees meer »

Geplaatst: juni 25, 2010